ERHVERV

Onsite Service

Mentech Bikes tilbyder onsite service, så I kan holde nedetiden minimalt og komme ud på cykelstien hurtigst muligt. Er udfordringen noget mere kompleks, vil cyklen blive fragtet til vores værksted. Når reparationen er færdig og cyklen er i tip top stand, fragter vi cyklen retur.

Lager

Står du inde med særligt udstyr, kræver din cykel specielle reservedele eller vil du bare være så hurtig oppe at køre som muligt? Hos Mentech Bikes tilbyder vi lagringsplads. Dermed bliver nedetiden minimeret og du er oppe at køre hurtigst muligt.

Forsikring

Hos Mentech Bikes er vi specialister i alle typer af cykler. Vi sætter ære i kvalitet og service. Vi har branchens bedste platform, som allerede bliver benyttet af landet største forsikringsselskaber samt virksomheder. Som vores samarbejdspartner får man gratis adgang til vores helt unikke digitale platform.

Vis mere...

Vores platform er designet til brugeren. Det betyder at den er nem og enkelt at bruge, hvor man altid får et godt overblik over reparationssagerne, man har oprettet. Vores platform er unikt på markedet som hjælper til at effektivisere alle processer, lige fra EAN fakturering, besparelser, EAN lokationer og meget mere.

Vil du høre mere om vores platform, er du velkommen til at kontakte vores erhvervsafdeling.

Swap

Er jeres virksomhed afhængig af at cyklerne er ude på cykelstien hele tiden? Hos Mentech Bikes tilbyder vi SWAP service, hvis reparationen er omfattende hvor vi har brug for at have cyklen hos os. Dermed kan I holde jeres nedetid så minimalt som muligt.