SERVICES

Cykelreparationer

Mentech Bikes tilbyder reparation af højeste kvalitet. Vi tilstræber at yde Danmarks bedste service, hvor vi sætter kunden i centrum. Vores dygtige specialister vil under hele forløbet holde dig opdateret på din sag.

Vis mere...

Når vi modtager dit produkt, vil vores specialister komme med en teknisk vurdering samt et uforpligtende tilbud, inden for 24 timer.

Under forløbet kommer du i direkte kontakt med vores specialister. Her har du mulighed for at stille spørgsmål eller få status på din sag.

El-cykelreparationer

Det er ikke kun almindelige cykler vi servicerer hos Mentech Bikes. Vi er specialister i alle typer af cykler. Kører din el-cykel ikke optimalt? Uanset om det er en kompleks eller simpel udfordring du har med el-cyklen, så er vi her for at hjælpe dig.

OKAI

Mentech Bikes er Danmarks eneste autoriseret OKAI service værksted. Det betyder at du trygt kan sende dine OKAI produkter ind til os.

Onsite Service

Mentech Bikes tilbyder onsite service, så I kan holde nedetiden minimalt og komme ud på cykelstien hurtigst muligt. Er udfordringen noget mere kompleks, vil cyklen blive fragtet til vores værksted. Når reparationen er færdig og cyklen er i tip top stand, fragter vi cyklen retur.

Lager

Står du inde med særligt udstyr, kræver din cykel specielle reservedele eller vil du bare være så hurtig oppe at køre som muligt? Hos Mentech Bikes tilbyder vi lagringsplads. Dermed bliver nedetiden minimeret og du er oppe at køre hurtigst muligt.

Forsikring og platform

Hos Mentech Bikes tilbyder vi også forsikringer af din cykel, løbehjul, segboards mm. Vi har udviklet en platform, som allerede bliver benyttet af landet største forsikringsselskaber samt virksomheder. Som vores samarbejdspartner får man gratis adgang til vores helt unikke digitale platform.

Vis mere...

Vores platform er designet til brugeren. Det betyder at den er nem og enkelt at bruge, hvor man altid får et godt overblik over reparationssagerne, man har oprettet. Vores platform er unik på markedet og hjælper til at effektivisere alle processer – lige fra EAN fakturering, besparelser, EAN lokationer og meget mere.

Vil du høre mere om vores platform, er du velkommen til at kontakte vores erhvervsafdeling.

Swap

Er jeres virksomhed afhængig af at cyklerne er ude på cykelstien hele tiden? Hos Mentech Bikes tilbyder vi SWAP service. Hvis reparationen er omfattende, hvor vi har brug for at have cyklen hos os, har vi mulighed for at stille en cykel til rådighed. Dermed kan I holde jeres nedetid så minimalt som muligt.